Vydavateľ: BURDA Media 2000
ISBN: 9788087575284
Poč.strán: 164
Rok vydania: 2014
Väzba: viazaná
Formát: 1
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.12. 2014

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 12,99 €
Naša cena: 9,35 €
Zľava: 28%

Sviatočné hodovanie

Apetít

Autor: Apetit

Kniha je v kategórii: Ostatné + gastronómia
V štyroch tematicky rozdelených kapitolách vám ponúkame 103 receptov na dokonale vyladená menu o niekoľkých chodoch a pre každú príležitosť - klasiku na nedeľu, na Veľkú noc, vianočné sviatky, svadbu, Nový rok aj menu, ktoré zvládnete uvariť na chalupe, či poriadnu hostinu pod holým nebom . Jedno menu je klasické a hotové do 30 minút, ďalšie nové a svieže, iné opulentné ... Recepty si tú vyberú všetci - začiatočníci aj pokročilí, milovníci slovenskej i svetovej kuchyne a pamätáme aj na vegetariánov.
Kuchárka je rozdelená do 4 väčších kapitol: na rodinný obed (klasika s pečeným kuraťom, menu podľa šéfkuchára, Sviatky (Vianoce, Veľká noc, Nový rok), S priateľmi pri stole (Valentín, Silvester, dámska jazda, BBQ) a Letom svetom - menu inšpirované cudzinou (talianske menu, francúzskej, mexickej, americkej vďakyvzdania, španielske tapas, oslava čínskeho nového roka ...).
Všetky recepty sú starostlivo vybrané redaktorkami apetítom a doplnené tipy a triky známych šéfkuchárov. A všetky stoja za vyskúšanie!