Desať vecí, ktoré by každé dieťa s autizmom chcelo, aby ste vedeli
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Európa
ISBN: 9788089666041
Poč.strán: 160
Rok vydania: 2014
Väzba: brožovaná
Formát: 2
Jazyk: slovenský
Pridané: 18.06. 2012

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 11,99 €
Naša cena: 8,95 €
Zľava: 25%

Desať vecí, ktoré by každé dieťa s autizmom chcelo, aby ste vedeli

Autor: Notbohm Ellen

Kniha je v kategórii: Pre rodičov
Každý rodič, učiteľ, sociálny pracovník, terapeut a lekár by mal mať túto výstižnú a poučnú knižku stále poruke. S humorom a súcitom definuje desať najdôležitejších charakteristík približujúcich myslenie a city detí s autizmom. Autorkine osobné skúsenosti rodiča, spisovateľky píšucej o autizme a prispievateľky do množstva rodičovských časopisov z nej robia sprievodcu každého, kto prichádza do styku s dieťaťom nachádzajúcim sa na autistickom spektre. Fantastické! Aké múdre hľadieť na svet z perspektívy dieťaťa... Pristihla som sa, že nechcem, aby už bol koniec.
Annapolis, Maryland Skutočne úchvatné. Po dočítaní som cítila, že sa moje znalosti a chápanie detí, s ktorými pracujem a ktorým som zasvätila život, prinajmenšom zdvojnásobili.
Rochester, New York Neoceniteľné. Mali by ju čítať vo všetkých organizáciách, ktoré pracujú s deťmi, vrátane štátnych i cirkevných škôl.
Fair Lawn, New Jersey Každé slovo a každá veta sú preniknuté múdrosťou.
Bend, Oregon Pomáhame znevýhodneným a oboznamujeme verejnosť i profesionálnych pracovníkov s ťažkosťami, ktorým takéto rodiny musia čeliť. Desať vecí dopĺňa chýbajúci kúsok do nášho výkladu.
Grand Forks, Severná Dakota Pôsobivé. Najviac sa mi na tom páči súcit a porozumenie, aké môže preukázať len matka dieťaťa, zápasiaceho s niečím takým.
Annapolis, Maryland