Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055191119
Poč.strán: 384
Rok vydania: 2023
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.10. 2023

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 16,90 €
Naša cena: 12,65 €
Zľava: 25%

Elitný klub

D.I. Kim Stone 8

Autor: Marsonsová Angela

Kniha je v kategórii: Thrillery
Prijímacie rituály, zvláštne úmrtia študentovKeď tínedžerka Sadie Wintersová zoskočí zo školskej strechy, vyhlásia jej smrť za nešťastnú samovraždu problémového dievčaťa. Potom však v tej istej škole nájdu telo mladého chlapca a detektívke Kim Stonovej je hneď jasné, že ani jedno z úmrtí nebolo len tragickou nehodou. Spolu s tímom začne rozpletať temnú pavučinu tajomstiev. Jedna z učiteliek možno má kľúč k pravde, ale vo chvíli, ked’ sa chystá prelomiť mlčanie, príde o život.
Ohrozené sú ďalšie deti, preto Kim musí zvážiť aj na pohľad nepredstaviteľnú možnosť. Čo ak má vraždy na svedomí iný žiak? Analyzovanie spôsobu myslenia detí, ktoré zabíjajú, ju privedie späť k protivníčke z minulosti, psychiatričke a sociopatke Alex Thornovej. Tá si kedysi dala za cieľ Kim zničiť.
Pri pátraní po vrahovi objaví Kim súvislosť medzi nedávnymi vraždami a prijímacím rituálom do školského spolku spred niekoľkých desaťročí. Záchrana nevinných životov má však svoju cenu – a tú najvyššiu možno zaplatí aj niekto z Kiminých najbližších.Z anglického originálu Dying Truth (Bookouture, an imprint of StoryFire Ltd., United Kingdom, 2018) preložila Martina Šturcelová.