Vydavateľ: Eastone books
ISBN: 9788081093869
Poč.strán: 224
Rok vydania: 2020
Väzba: brožovaná
Formát: 145x207
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.02. 2020

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 11,99 €
Naša cena: 8,35 €
Zľava: 30%

Nezačalo to vami

Ako nás formujú rodinné traumy a ako ich prekonať

Autor: Wolynn Mark

Kniha je v kategórii: Psychológia
Presvedčivé dôkazy o tom, že korene našich duševných problémovnemusia spočívať v našom súčasnom živote či v nevyváženej hladinechemických látok v mozgu. Príčinou môžu byť životné zážitky našichrodičov, starých rodičov, dokonca aj prarodičov. Najnovšie serióznevedecké výskumy potvrdzujú, že traumatické zážitky sa môžu odovzdávaťďalším generáciám.
Spomienky a pocity príbuzného, ktorý zažil pôvodnú traumu, v násmôžu prežívať naďalej aj v prípade, že tento človek zomrel alebo sana jeho príbeh zabudlo, či ho rodina zamietla pod koberec. Totoemocionálne dedičstvo je často skryté, predsa však vplýva na prejavynašich génov a na to, ako sa o sebe vyjadrujeme. Na naše emocionálnea fyzické zdravie má oveľa väčší vplyv, ako sa doteraz predpokladalo.
Kniha ponúka cvičenia a nástroje na odhalenie strachu a úzkosti,ktoré sa prejavujú v našom spôsobe vyjadrovania, správaní a fyzickýchsymptómoch. Obsahuje techniky na vytvorenie genogramu aleboemocionálneho rodostromu, ktoré vám umožnia vytvoriť mapu rodinnýchzážitkov niekoľkých predchádzajúcich generácií.