Vydavateľ: Ottovo nakladateľstvo
ISBN: 9788074516498
Poč.strán: 176
Rok vydania: 2017
Väzba: brožovaná
Formát: 150x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 10.02. 2020

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 5,99 €
Naša cena: 4,65 €
Zľava: 22%

Zo života Bulíka

Autor: Skálová Romana

Kniha je v kategórii: Humor, Satira
"Ahojte kamoši, som anglický bulteriér. Neviem prečo angličácky, lebo žijem na Slovensku. Asi preto, že sa volám Dexter. Chápeš, také blbé meno! To nepochopíš. Ale už som zistil prečo, však sa dozviete.
Som taký obyčajný bulík. No bacha, vôbec nie obyčajný! Aj keď hovoria, že mám hlavu ako vajce, som fakt desne roztomilý. Som dobrý roztomilý pes. Neviem, prečo niektorí hovoria, že som bojové plemeno. To je kravina. Ja mám ľudí rád. Aj deti, iných psov a najmä paničku a pánka. Oni si myslia, že ich poslúcham, no v skutočnosti poslúchajú oni mňa. Keď ma venčia, venčím ich vlastne ja. A všeličo som ich naučil. Neveríte? Prdlajs! Tak si prečítajte, čo všetko som s nimi navystrájal!
Mám ich rád, aj keď mi niekedy lezú na nervy. Oni vraj majú Pána boha, tak ja mám Pána Bullha. Pane bullže! A všetko je to tu bullžie. Niektoré veci však nepochopia. Nevedia, čo je pre bulíka bullžie. Tak si prečítajte, ako to vlastne je, keby ste si náhodou obstarali bulíka. No aj tak je to zbytočné. Takého dobrého roztomilého psa ako mňa už nezoženiete. Čestné bullžie. "
Ottovo nakladateľstvo ako prvé prináša v knižnom vydaní fejsbukový hit mladej českej autorky Romany Skálovej. A vôbec neprekáža, ak nemáte psa. Bulíkove úlety s peknými ilustráciami vás fakt dostanú.