Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055172613
Poč.strán: 80
Rok vydania: 2020
Väzba: viazaná
Formát: 170x240
Jazyk: slovenský
Pridané: 29.01. 2020

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 5,43 €
Naša cena: 3,95 €
Zľava: 27%

Testovanie deviatakov

MATEMATIKA.

Autor: Reiterová Monika

Kniha je v kategórii: Matematika pre základnú školu
Cieľom tejto publikácie je oboznámiť žiakov s formátom testov, ktoré sa používajú na národnom Testovaní 9, či na prijímacích skúškach na stredné školy. Nájdete tu tri druhy testov – v závislosti od počtu úloh a času určeného na ich riešenie.
Testy s 30 položkami sa svojou štruktúrou podobajú na Testovanie 9. Obsahujú 15 otvorených úloh, v ktorých žiaci odpoveď tvoria, a 15 uzavretých úloh, v ktorých si správnu odpoveď vyberajú zo štyroch možností.
Testy s 20 položkami sa najčastejšie používajú na prijímacích skúškach na stredné školy. Žiaci by ich mali zvládnuť vyriešiť za 60 minút.
Na bežný nácvik riešenia školských písomiek sú určené testy s časovým limitom 45 minút. Obsahujú 15 úloh a dajú sa použiť aj v škole na hodinách matematiky.
Úlohy pokrývajú učivo druhého stupňa základnej školy a sú rôznej náročnosti. Niektoré majú rovnaké zadanie, vždy sa však rieši iný problém. Na konci publikácie sa nachádza kľúč správnych riešení a prehľad vzťahov a jednotiek, ktoré vám môžu pomôcť pri ich riešení. Veríme, že publikácia bude dobrým pomocníkom pri príprave na skúšky, ktoré čakajú vaše dieťa na konci nižšieho sekundárneho vzdelávania.Pre žiakov 9. ročníka ZŠ a 4. ročníka gymnázií s osemročným štúdiom