Päť domácich prostriedkov nahradí celú drogériu
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Kazda Václav
ISBN: 9788088316473
Poč.strán: 192
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 123x211
Jazyk: slovenský
Pridané: 10.12. 2019

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 16,40 €
Naša cena: 12,30 €
Zľava: 25%

Päť domácich prostriedkov nahradí celú drogériu

Autor: Kolektív

Kniha je v kategórii: Príručky, rady
Väčšina z nás doma vlastní 40 až 60 rôznych výrobkov z drogérie, ako sú napríklad čistiace prostriedky, krémy alebo dezodoranty. Tieto častokrát neekologické produkty, plné zdraviu škodlivých látok, je pritom možné takmer v každej situácii jednoducho nahradiť prijateľnejšou alternatívou. V našej knihe vám chceme ukázať, ako si namiesto chémie ľahko vystačíte s piatimi ekologickými a finančne nenáročnými domácimi prostriedkami.Jedlá či pracia sóda, ocot, kyselina citrónová a jadrové mydlo spoľahlivo nahradia takmer všetky výrobky ponúkané v drogériách a zdolajú tak mnohé výzvy všedných dní. Viac ako 300 tipov a 33 receptov vám ukáže, aké je to jednoduché.Vlastnoručne vyrobená kozmetika a prípravky na údržbu domácnosti sú zdravšie!
- Sami rozhodujete o ich zložení, takže každý prostriedok si môžete dokonale „ušiť“ na mieru, bez akýchkoľvek alergénov a hormonálne aktívnych látok.
Domáce produkty sú ohľaduplnejšie voči životnému prostrediu!
- Všetko, čo použijete pri ich príprave, má prírodný charakter, resp. je biologicky rozložiteľné. Navyše sa zaobídete bez zbytočných obalov, ktoré by skončili v odpadkovom koši.
Vlastnou výrobou výrazne ušetríte!
- Dezodorant pre celú rodinu za pár centov? Prací prášok v hodnote zlomku ceny bežne predávaného výrobku v supermarkete? Táto kniha vám ukáže, ako na to.
Domáci spôsob prípravy je zábava!
- Objavte jednoduchší životný štýl, ktorý menej zaťažuje životné prostredie. Naučte sa slobodne žiť i nakupovať a experimentuje s receptami, ktoré nájdete v tejto knihe!Nechajte sa inšpirovať a urobte vo svojej domácnosti niečo pre životné prostredie!