Cyntoryn zvieratiek
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055169293
Poč.strán: 440
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 08.11. 2019

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 19,90 €
Naša cena: 14,50 €
Zľava: 27%

Cyntoryn zvieratiek

Autor: King Stephen

Kniha je v kategórii: Sci-fi, fantasy, horor
Doktor Louis Creed dostane nové zamestnanie a presťahuje sa s rodinou zo zadymeného Chicaga do idylického vidieckeho mesta Ludlow v Maine. Starý, ale pohodlný dom poskytuje dostatočný priestor na to, aby sa v ňom rodina cítila dobre a deti vyrastali v bezpečí uprostred mainskej prírody. Začiatok nového života sa však zdá až priveľmi dobrý na to, aby bol skutočný. Napriek navonok pokojnej atmosfére je v Ludlowe čosi temné a nebezpečné.
Nákladné autá na ceste priamo pred Creedovým krásnym starým domom jazdia akosi prirýchlo. Dôkazom toho je provizórny cintorín v neďalekom lese, kde celé generácie detí pochovávajú svojich zvieracích miláčikov. Smutné miesto, ale bezpečné. Celkom isto bezpečné. Nie také, čo vám preniká do snov, budí vás a vy sa od strachu a zlej predtuchy potíte...
Louis zachytáva rozličné varovania. Niektoré sú celkom reálne, iné akoby z hlbín jeho vlastných nočných mor. Podľa nich by nemal prekročiť hranice tohto malého cintorína, hoci ho láka zvodnými sľubmi a bezbožnými pokušeniami. Skrýva sa tam desivá pravda – omnoho desivejšia než smrť sama a oveľa mocnejšia. Louis prichádza na to, že niekedy je lepšie byť mŕtvy...Podľa New York Times je bestseller Cyntoryn zvieratiek (Pet Sematary) bestseller číslo jeden, divoká, silná a vzrušujúca klasika o zle, ktoré existuje ďaleko za hrobom – Kingov najikonickejší a najobľúbenejší román.Z anglického originálu Pet Sematary (Hodder & Stoughton, an Hachette UK Company, London 1984) preložil Alojz Keníž.