Vydavateľ: i527.net
ISBN: 9788089822393
Poč.strán: 352
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 150x220
Jazyk: slovenský
Pridané: 29.10. 2019

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 10,50 €
Naša cena: 10,50 €
Zľava:

Stav sa o jej srdce

Veľkostatok Belle Meade 3

Autor: Alexanderová Tamera

Kniha je v kategórii: Romány
Román Stav sa o jej srdce, ktorý sa odohráva na pozadí skutočného príbehu nashvillského statku Belle Meade a pôvodného súboru Jubilejných spevákov z Fiskovej univerzity, je úchvatným ľúbostným príbehom o túžbe po spravodlivosti a navrátení cti v období amerických dejín, keď boli tieto hodnoty neisté a dali sa vybojovať len ťažko.

Sylas Rutledge, nový vlastník Severovýchodných železníc, investoval do tohto projektu všetko, tak trochu aj preto, lebo v ňom vidí výzvu. Viac než čokoľvek iné sa však usiluje očistiť otcovo meno. Kľúč k Syovmu úspechu drží jediný muž generál William Giles Harding z nashvillského statku Belle Meade. Lenže kým Hardingovi je blízke šampanské a plnokrvníky, Syovi naopak pivo a býky.

TÚŽBA PO SPRAVODLIVOSTI
Sy potrebuje, aby mu niekto pomohol zorientovať sa v nashvillskej spoločnosti. Keď spozná Alexandru Jamisonovú, okamžite vie, že práve našiel svoju učiteľku. Čoskoro však odhalí, že pri nehode vlaku, z ktorej obviňujú jeho otca, zahynul Alexandrin snúbenec a jej svet sa roztrieštil na márne kúsky.

SNAHA O NAVRÁTENIE CTI
Keď Alexandra odmietne manželstvo, ktoré jej dohodol otec, vypočuje hlas svojho srdca a začne vyučovať na Fiskovej univerzite, prvej univerzite pre oslobodených otrokov v Spojených štátoch. Rodina a nashvillská spoločnosť však jej počínanie neschvaľujú a Alexandru zanedlho odvrhnú.
Vďaka vzťahu s rodinou Hardingovcov sa z Alexandry a Sya stanú neočakávaní spojenci. Napriek prvému dojmu si Alexandra začína Sya vážiť, dokonca jej na ňom záleží. Ako je to však možné, keď jej srdce stále patrí inému? Navyše keď Syova nevyspytateľná povaha a dobrodružná duša zaváňajú skôr nerozvážnosťou ako zodpovednosťou a cťou?
Syles Rutledge je ochotný riskovať čokoľvek, aby získal ženu, ktorú miluje. Neráta však, že v stávke bude jej srdce.
Osudy bývalého hazardného hráča z Colorada a južanskej krásky, rozhodnutej vyslobodiť sa z pút spoločenských očakávaní, spája rovnaká tragédia. Teraz musia spojiť sily, aby naplnili svoje sny ak ich však ešte predtým nerozdelí pravda.