Vydavateľ: Elist
ISBN: 9788081972669
Poč.strán: 160
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 130x190
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.10. 2019

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 14,95 €
Naša cena: 11,20 €
Zľava: 25%

Zrkadlo duše

Autor: Čekanová Žanet

Kniha je v kategórii: Ezoterika, mágia
Čo nám chcú povedať naše emócie, vlastnosti a postoje. Zamyslenia a príbehy zo života.
Duša je zrkadlom človeka.
Keď do nej nazerá, môže ju očistiť o energie, ktoré ju ťažia.
Kedykoľvek začne pochybovať o svojej vlastnej hodnote, spomenie si na lotosový kvet, ktorý vyrastá z bahna a nedovolí, aby nečistoty, ktoré ho obklopujú, ovplyvnili jeho rast alebo krásu.
Tak ako človek, ktorý zdoláva prekážky a premieňa negatívnu energiu na pozitívnu.„Život je najlepší učiteľ. Keď nepochopíš lekciu, zopakuje ti ju. Základom je uvedomenie a pochopenie - poznanie a múdrosť.“
Toto nie je kniha na jedno prečítanie, ale na opakované vracanie sa k jednotlivým kapitolám, aby ste mohli objaviť nové úrovne pochopenia. Je to sprievodca poznaním vlastného vnútorného sveta, ktorý sa odzrkadľuje v realite. Pomáha a inšpiruje riešiť každodenné situácie pomocou krátkych zamyslení a príbehov.
Kniha má za úlohu posvietiť si na vaše vnútro, transformovať emočné nánosy, ktoré zaťažujú dušu a telo a spôsobujú rôzne psychosomatické ochorenia. Je nevyhnutné odhaliť ich a pochopiť, aby sa mohli pozitívne odzrkadľovať na tele, na duši a v živote, a vy ste tak spoznali samých seba a mohli žiť radostnejší a spokojnejší život.