Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055169408
Poč.strán: 432
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 145x227
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.10. 2019

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 15,83 €
Naša cena: 11,55 €
Zľava: 27%

Deväť neznámych

Autor: Moriartyová Liane

Kniha je v kategórii: Romány
Deväť ľudí sa stretne v kúpeľoch. Niektorí prišli, aby schudli, iní sa chcú znova naštartovať, ďalší sú tam z dôvodov, ktoré nechcú priznať ani sami sebe. Vedia, že aj popri všetkom luxuse, rozmaznávaní a meditácii budú musieť tvrdo pracovať. Ale nikto z nich si nedokázal predstaviť, aké náročné budú najbližšie dni.
Rozvedená Frances Weltyová, v lepších časoch autorka bestsellerov, príde do Tranquillum Housu s boľavým chrbtom, so zlomeným srdcom a s bolestivou rankou od papiera. Kúpeľní hostia ju okamžite upútajú. Väčšina z nich na prvý pohľad nevyzerá, že potrebuje zdravotnú starostlivosť. Ale najväčšmi ju fascinuje Maša, zvláštna, charizmatická riaditeľka kúpeľov, v ktorých sa však začnú diať akési záhadné udalosti. Má táto žena odpovede na otázky, po ktorých Frances pátra? Treba odvrhnúť pochybnosti a oddať sa všetkému, čo sa tu ponúka, alebo radšej utiecť, kým sa dá?
Zakrátko si túto otázku kladú všetci klienti v Tranquillum House.Z anglického originálu Nine Perfect Strangers (Macmillan by Pan Macmillan Australia Pty Ltd, Sydney 2018) preložila Tamara Chovanová.