Prvok, Šampón, Bodka a Karol
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Bourdon
ISBN: 9788076110069
Poč.strán: 236
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 120x170
Jazyk: slovenský
Pridané: 15.05. 2019

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 11,90 €
Naša cena: 8,90 €
Zľava: 25%

Prvok, Šampón, Bodka a Karol

Autor: Hartl Patrik

Kniha je v kategórii: Humor, Satira
Román s vtipným nadhľadom rozpráva príbeh štyroch kamarátov, ktorí si dvadsať rokov po maturite kladú otázku, či naozaj žijú tak, ako to chceli vo svojich osemnástich. A keďže si musia priznať, že by pravdepodobne zo seba boli sklamaní, nezostáva im nič iné, len sa rozhodnúť, či s tým niečo neurobia.
Keby mal túto knihu charakterizovať Karol, pravdepodobne by o nej povedal, že je to výzva. Výzva nebáť sa v polčase rozpadu zmeniť a čeliť vlastnej pohodlnosti. Prvok by zrejme pateticky dodal, že je to príbeh o slobode a o odvahe, ktorú k nej potrebujeme. A tiež aj o tom, ako milovať. Manželky, milenky, matky i dcéry. Bodkovi by to bolo fuk, lebo knihy nečíta. Keby však zistil, s koľkými ženami sa v tomto príbehu vyspí, možno by ho to zaujalo natoľko, že by si tento román aj prečítal. A pre Šampóna by bolo dôležité, aby sa ľudia pri čítaní tejto knihy najmä dobre bavili, nakoľko v nej ide o to, o čom už spieval Freddie Mercury: Show must go on!
„Patrikova kniha je ľahké čítanie o ťažkom živote dnešných tridsiatnikov. Sledoval som vtipne zamotané osudy Prvoka, Šampóna, Bodku i Karola a úprimne som sa zabával nad iróniou, s akou autor popisuje ich mravčie snaženie.“ Jiří MenzelPatrik Hartl (nar. 10. 9. 1976 v Olomouci) je kmeňovým autorom a režisérom pražského divadla Studio DVA. Vyštudoval filmovú a televiznu réžiu na FAMU.
V divadle režíroval množstvo populárnych inscenácií. Jeho divadelné komédie Líbánky na Jadranu, 4 sestry, Vysavač, Hovory o štěstí mezi čtyřma očima, Klára a Bára, Soukromý skandál a Hvězda sa stali hitmi. Jeho knihy PRVOK, ŠAMPÓN, TEČKA a KAREL, MALÝ PRAŽSKÝ EROTIKON, OKAMŽIKY ŠTĚSTÍ a NEJLEPŠÍ VÍKEND sa vďaka čitateľskej obľube stali najpredávanejšími románmi v Českej republike.