Ani omylom
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055165448
Poč.strán: 352
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 15.03. 2019

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 13,90 €
Naša cena: 10,40 €
Zľava: 25%

Ani omylom

Autor: Donlea Charlie

Kniha je v kategórii: Detektívky
Režisérka Sidney Ryanová odštartovala najsledovanejší dokumentárny seriál v televíznej histórii. Hľadá v ňom odpoveď na jedinú otázku: Zavraždila pred desiatimi rokmi Grace Seboldová svojho priateľa, alebo je len obeťou okolností a nedôsledného policajného vyšetrovania? Grace strávila celé roky vo väzení a márne upozorňovala na svoju nevinu. Po toľkých rokoch záujem o jej prípad opadol a ona v zúfalej snahe dokázať pravdu požiada o pomoc Sidney.
Režisérka postupne odhaľuje prekvapujúce dôkazy, naráža na mnohé nezrovnalosti, ktoré sa počas vyšetrovania prehliadli. Dokument vyvolá búrlivé reakcie divákov a pod ich nátlakom polícia prípad opätovne otvorí. Ale keď sa seriál blíži do finále, Sidney dostane list, v ktorom ju pisateľ upozorňuje, že sa fatálne zmýlila a všetko je celkom inak.
Sidney práve presvedčila svet, že Grace je nevinná. Naozaj dopomohla na slobodu vrahyni? Zavŕta sa hlbšie do Graceinej minulosti a vrstvu po vrstve odhaľuje podvod. Ale ako sa Sidney dostáva k jadru veci, ocitá sa pred rozhodnutím, či vypátranie pravdy naozaj stojí za to, aby riskovala kariéru a najmä život.Z anglického originálu Don’t Believe It (Kensington Books, New York 2018) preložil Milan Kopecký.