Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055165509
Poč.strán: 384
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 26.02. 2019

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 13,83 €
Naša cena: 10,05 €
Zľava: 27%

Sama v lese

Autor: Brearton T.J.

Kniha je v kategórii: Thrillery
Keď prišla k parku, začula plakať malé dieťa.
Zastala, ale nikoho nevidela.
„Haló?“ zavolala o oktávu vyšším hlasom.
„Haló? Je tam niekto?“
Katie Calumetová chodí každé ráno behať. Jedného dňa začuje z auta pri miestnom parku detský plač. Park je prázdny a na ulici niet ani živej duše. Katie ide za hlasom dieťaťa a potom je odrazu všetko čierne. Keď sa spamätá, uvedomí si, že ju vezú v minivane nevedno kam. Netrvá dlho a Katie má spútané ruky a cez hlavu kuklu.
Vyšetrovanie prípadu pripadne detektívovi Justinovi Crossovi. Stopy vedú do divočiny v Adirondackskom pohorí a detektív čoskoro zistí, že vyšetruje svoj dosiaľ najťažší prípad. Okrem iného aj preto, lebo rodina Calumetovcov skrýva pred ním plno tajomstiev. Aj sám Cross prežíva vážnu manželskú krízu.
Pre Katie a Justina sa začnú preteky s časom, ktoré oboch dostanú až na hranicu síl. Justin pracuje vo dne v noci, aby vypátral, kto a prečo uniesol Katie. Katie sa zatiaľ zúfalo pokúša utiecť únoscom a dostať sa z divokého lesa, ktorý ju obklopuje so všetkými prírodnými nástrahami, ako sú divé zvery, strmé kopce, prudké zrázy, kaskády a močiare. A najmä hustý lesný porast, v ktorom človek veľmi ľahko stratí orientáciu.
Podarí sa Katie zachrániť, kým nebude neskoro?Z anglického originálu Gone Missing (Bookouture, London 2017) preložila Jana Melcerová.