Vydavateľ: PreSpolužiakov.sk
ISBN: 9788089960057
Poč.strán: 104
Rok vydania: 2018
Väzba: brožovaná
Formát: 200x285
Jazyk: slovenský
Pridané: 30.11. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 10,00 €
Naša cena: 8,00 €
Zľava: 20%

Planimetria (pracovný zošit)

Matika pre spolužiakov

Autor: Liška Marek, Valenta Tomáš, Kráľ Lukáš

Kniha je v kategórii: Ostatné predmety
Čo nájdete v pracovnom zošite?Pracovný zošit je štandardne určený pre 2. ročník strednej školy. Spĺňa požiadavky Rámcového vzdelávacieho programu. Obsahuje kapitoly Geometrické útvary v rovine, Základné planimetrické vety, Konštrukčné úlohy, Zobrazenie v rovine. Na začiatku každej podkapitoly sa nachádza časť s výpiskami obsahujúca to najdôležitejšie z teórie preberanej látky. V pravej časti každej strany je priestor vyhradený pre poznámky. Príklady sú zoradené vzostupne podľa obťažnosti. Na konci každej podkapitoly sú výsledky a časť venovaná typovým príkladom zo štátnej maturity. Pracovný zošit je úzko previazaný s učebnicou.Myslíme na všetkýchAk ste rodič, určite oceníte ušetrené peniaze za doučovanie. V pracovnom zošite je dostatok príkladov na precvičovanie.
Ak ste pedagóg oceníte ušetrený čas na hodinách. V pracovnom zošite je veľké množstvo príkladov na precvičenie látky na hodinách i doma.
Ak si študent tak neboj, my si dobre pamätáme ako obľúbená je matika na strednej. Rozhodli sme sa skoncovať so stresom a strachom z písomky z matiky. Sme a vždy v tom budeme s tebou!
A nezabudnite, neoddeliteľnou súčasťou pracovného zošita je učebnica, na ktorú nadväzuje. Nájdete tam všetku teóriu a dostatok typovo rovnakých, ale krok po kroku vypočítaných a okomentovaných príkladov.