Vydavateľ: Enribook
ISBN: 9788089948062
Poč.strán: 576
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 147x220
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.10. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 13,90 €
Naša cena: 10,40 €
Zľava: 25%

Bojovníci dúhy

Autor: Jarkovská Erika

Kniha je v kategórii: Thrillery
Stojí priateľstvo nad láskou? Znamenajú peniaze viac ako česť? Je možné zmeniť osud? A má vôbec zmysel hľadať životné šťastie?
Odpovede na tieto otázky sa snažia nájsť aj hlavní hrdinovia trilógie: mexické dievča Mercedes Perezová, bezhlavo sa púšťajúca do prenasledovania vrahov svojich príbuzných; farmársky syn Benjamin Sutter, opúšťajúci rodinu kvôli zlatej horúčke v Kalifornii; syn podnikateľa a špekulanta Markus Whitfield, vytrvalo pátrajúci po predkoch v rezerváciách; veterán Adam Burns, po návrate z občianskej vojny rozhodnutý zahlušiť toľko Indiánov, koľko bude možné, aby pomstil smrť ženy a synov.
Avšak, zdá sa, že Boh má pre každého nachystané iné poslanie.
Cesty Mercedes a Benjamina sa skrížia. Spolu sa vydávajú za zločincami, no netušia, že karta sa čoskoro obráti a sami sa stanú prenasledovanou korisťou aj zajatcami. Markus nachádza životnú lásku, ale predovšetkým spozná pravú tvár svojho adoptívneho otca. Adama náhoda spojí s Indiánmi a prostredníctvom ich strastiplnej životnej cesty prijme zmierenie s Bohom, ktorého po celý život odmietal. Osudy hlavných hrdinov sú osobité, zdanlivo spolu nesúvisiace. No iba na prvý pohľad. Ak sa vám bude zdať, že v prvej časti sa cesty hrdinov uzavreli, tá druhá vám ukáže, do akej miery ste sa zmýlili. Ale až v tretej časti autorka skutočne odkryje tajomstvá celého príbehu a ponúkne zavŕšenie obdivuhodných ľudských osudov.
BOJOVNÍCI DÚHY nie sú len dobrodružnou trilógiou inšpirovanou skutočnými dejinnými udalosťami severoamerického kontinentu rokov 1860 – 1912. Sú rozprávaním o zrade a pomste, viere a nádeji, krvi a tanci bojovníkov, ale najmä o ľudskom putovaní za láskou a obyčajným šťastím.