Kryptomeny
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Tatran
ISBN: 9788022209458
Poč.strán: 172
Rok vydania: 2018
Väzba: brožovaná
Formát: 128x205
Jazyk: slovenský
Pridané: 13.07. 2018

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 11,90 €
Naša cena: 8,30 €
Zľava: 30%

Kryptomeny

Autor: Hosp Julian

Kniha je v kategórii: Financie
Ak si chceš prečítať len jednu knihu o tomto novom globálnom fenoméne, by mala byť práve táto!Ľudia už od nepamäti snívali o lepšom svete, ako napríklad anglický štátnik Thomas More vo svojom diele Utópia. Dnes, o 500 rokov neskôr, rôzni prognostici spochybňujú prevládajúce spoločenské modely na pozadí vysoko dynamického technologického vývoja a najmä ich vhodnosť pre budúcnosť. Individuálna sloboda verzus nátlak a kontrola zo strany štátu alebo viac osobného pohodlia a ľahší život za cenu straty súkromia? To všetko sú metafory pre základné otázky digitalizácie nášho sveta a spoločného vývoja človeka a stroja.
Julian Hops nám vo svojej knihe pomáha nahliadnuť do týchto nových možností. Ponúka príležitosť pochopiť základné mechanizmy fungovania kryptoekonómie a rozoznať jej potenciály. Kniha predstavuje podsystém kryptomien a po prvý raz komplexne približuje celej verejnosti celý krytpoekonomický ekosystém.
Doposiaľ však nikto neodpovedal na otázku, ako môže svet založený na blockchaine ekologicky udržateľne, respektíve na základe princípov trhového hospodárstva prispieť k súťaži, ktorá podporuje blahobyt.